Back to top

Sabbath Bible Lessons

Božji plan za zdravlje čovjeka

 <<    >> 
  SUBOTA, 2. SVIBNJA 2015.

Dar prve subote za misije širom svijeta

Draga braćo i sestre širom svijeta, živimo u završnim danima ovozemaljske povijesti, i naš Gospod već dugo željno čeka da nas povede u nebesku domovinu. Prorečeni događaji koji se ispunjavaju pred našim očima govore da je Kristov drugi dolazak blizu, pred samim vratima. Na žalost, poruka Evanđelja nije još doprla do svih krajeva svijeta i svakom stvorenju nije pružena prilika da čuje istinu. “Ljudi će uskoro biti prinuđeni donijeti važne odluke i zato im treba pružiti priliku da čuju i razumiju biblijske istine, kako bi se razborito mogli opredijeliti za pravu stranu” (Evangelism, str. 25).

Kao članovi Kristove Crkve imamo prednost prikazati Njegov karakter i širenju Evanđelja po svemu svijetu posvetimo svoje vrijeme, snagu i financijska sredstva.

Zahvaljujući molitvama i financijskom doprinosu naših članova i prijatelja, osnovane su nove misije u mnogim regijama. Tim novim misijama još uvijek je potrebna naša podrška sve dok se ne stabiliziraju, kako bi se mogle same uzdržavati. U međuvremenu otvaraju se nova polja. Svake godine tijekom Molitvenog tjedna sakupljamo posebne priloge potrebne za širenje poruke na mnogim stranama svijeta. Ali potrebe su još uvijek veće od toga.

“Naslijeđe Gospodnje neobično je zapostavljeno, i Bog će zbog toga suditi svom narodu. Ovim nagomilavanjem pogodnosti na jednom mjestu potiču se oholost i ljubav prema raskoši, dok nova polja ostaju netaknuta. Na vodeće ljude past će Božji ukor zato što su pristrano i sebično prisvojili Njegova dobra.”—Svjedočanstva, vol. 8, str. 59.

Hoćete li pridružiti svoje napore ovim misionarima i njihovim obiteljima, prilažući svoja sredstva kako bi zemlja bila obasjana Božjom slavom i kako bi Krist uskoro došao? Nadamo se da hoćete.

U ime svih koji su u potrebi širom svijeta,

Vaša braća i sestre iz Generalne konferencije, Odjel za misije

 <<    >>