Back to top

Sabbath Bible Lessons

Josipov život

 <<    >> 
  SUBOTA, 7. VELJAČE, 2015.

Dar prve subote za edukacijski centar Generalne konferencije

Roanoke je američki grad s nešto više od 300 000 stanovnika—uključujući okolna mjesta. Smješten je u planinama Blue Ridge u sjeverozapadnoj Virginiji. 1984. godine Generalna konferencija Reformnog pokreta ASD prenijela je svoje sjedište iz New Jerseya u ovu privlačnu dolinu. Tijekom 1995. na pridruženoj parceli podignuta je skromna ali privlačna upravna zgrade s potrebnim uredima. Sa sigurnošću možemo riječi „Dovde nam Gospod pomože” (1. Samuelova 7:12).

Sada je vrijeme za značajnije promjene. Polaznicima subotne škole mali skupštinski ured više ne odgovara, i budući da naš razvoj seže širom svijeta potrebna je uspješnija reprezentacija Gospodnjeg djela. Kao rezultat, predloženi plan izgradnje uključuje veću bogomolju, prošireni izdavački ured za širenje svjetlosti širom svijeta, edukacijsku opremu za prezentacije obrazovnih seminara i eventualno višu misionarsku školu kao i jednostavnu opremu za wellness zbog ozdravljenja i udobnosti bolesnih, kako bi se Gospodnje ime proslavljalo.

Da bismo pravilno reprezentirali djelatnost naše denominacije na međunarodnom nivou potreban je pothvat koji je skupocjen. Zato su nam vaše molitve i financijska pomoć prijekopotrebni kako bi se ti planovi ostvarili.

“Oni koji žele unaprijediti Božje djelo trebaju dati najbolje što mogu kako bi to djelo moglo odražavati savršenstvo koje Gospod zahtijeva.

“Bogu se mora ukazati čast djelom koje obavljamo za Njega u ovo vrijeme. Njegovo djelo mora stabilno napredovati. Vjernost i prikladnost trebaju se ogledati u svakom detalju. Građevine koje se podižu moraju biti u skladu s Božjom providnošću i s ostvarivanjem djela u drugim mjestima.”—The Review and Herald, 24. lipnja, 1902.

Projekt je velik - vrijeme je kratko. Razmotrite kako Božjom pomoću možete doprinijeti ovome projektu. Vaše otvorene ruke i velikodušne donacije mogu, poput novčića one siromašne udovice, doprinijeti širenju ovih pogodnosti predstavljajući dalekosežnu pomoć. Unaprijed hvala i neka vas sve Gospod blagoslovi!

Vaša braća iz Savjeta Generalne konferencije

 <<    >>